0x800CCC92 - Det oppstod en feil under pålogging til e-postserveren

Feilkode: 0x800CCC92

Feilmelding:
Det oppstod en feil under pålogging til e-postserveren. Passordet ditt ble ikke godkjent. Konto: ’mail.dittdomene.no’, Server: ’mail.dittdomene.no’, Protokoll: POP3: Svar fra server: ’ERR Password supplied for ”post@dittdomene.no” is incorrect.’, Port 110, Sikker [SSL]: Nei, Serverfeil 0x8000CCC90, Feilkode: 0x800CCC92.

Løsning:
Svaret kommer fordi e-postserveren ikke tror du ble ferdig med å hente e-post forrige gang du hentet e-post eller at du prøver å bruke en anne e-postleseren samtidig med Outlook Express.

Steng alle andre e-post programmer inkludert evt. webbaserte e-postleseren og prøv igjen. Om du forsatt får samme melding, vent et kvarter før du forsøker å hente e-post igjen. Hvis du får samme feilmelding, vent en time før du prøver igjen.