Invester i en fysisk server som er 100% din - ingen delte ressurser.

Kompromissløs Ytelse

Ingen bråkete naboer eller andre du må ta hensyn til. Proffhosting dedikert server er superkraftige og klare for enhver oppgave. Vi bruker datacenter-maskinvare fra toppnivå og serverne våre drives av Intel® skalerbare prosessorer med høy ytelse.

Mange Tilpasnings Alternativer

Med Proffhosting dedikert server hosting kan du tilpasse konfigurasjonen av serveren din til å dekke dine spesifikke behov, inkludert RAM,
SSD-harddisker, alternativer for båndbredde og mer. Vi tror at prisene våre også er meget konkurransedyktige.

Fleksible Månedlige Avtaler

I dagens online verden er skalerbarhet nøkkelen. Du må handle raskt for å møte skiftende forhold og øke nye muligheter. Det er derfor vi tilbyr månedlige avtaler for alle serverne våre, slik at du bare betaler for det du trenger når du trenger det.

Utvalgte Servere

Quad-Core Xeon E3-1230

Starter fra

NOK525/mnd
Vanlig Pris: NOK790/mnd

Fin server å starte med.

 • CPU 1 x Intel® Quad-Core Xeon E3-1230
 • Cores 4 per CPU
 • RAM 16 GB DDR3
 • Disk 2 x 2 TB SATA2
 • Port 1 x 1000Mbps
 • Trafikk 10 TB
 • Ingen Bindingstid
Quad-Core Xeon E5620

Starter fra

NOK680/mnd
Vanlig Pris: NOK1270/mnd

Med nok RAM og Diskplass

 • CPU 2 x Intel® Quad-Core Xeon E5620
 • Cores 4 per CPU
 • RAM 64 GB DDR3
 • Disk 8 x 2 TB SATA2
 • Port 1 x 1000Mbps
 • Trafikk 10 TB
 • Ingen Bindingstid
1x AMD 16-Core EPYC 7302P

Starter fra

NOK1590/mnd
Vanlig Pris: NOK2750/mnd

Kraftig CPU og SSD Lagring

 • CPU 1x AMD 16-Core EPYC 7302P
 • Cores 16 per CPU
 • RAM 64 GB DDR4
 • Disk 2 x 240 GB SSD
 • Port 1 x 1000Mbps
 • Trafikk 10 TB
 • Ingen Bindingstid

TRENGER DU EN ANNEN KONFIGURASJON? TA KONTAKT!

Med Dedikert Server er Hele Serveren Din!

Dedikert Server hosting gjør at selv de mest prosessorintensive arbeidsbelastningene flyr, fordi all prosessorkraft er din og din alene. Våre Dedikerte Servere kommer i to alternativer: forhåndskonfigurert og distribuert umiddelbart i løpet av èn virkedag, samt fullt tilpassbar, etter dine ønsker og behov!
Ønsker du en annen konfigurasjon? Ta kontakt, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

Funksjoner

Sikkert Datacenter

Våre dedikerte servere holder til i et av våre topp ISO-sertifiserte, hyperkoblede datasentre. Hver detalj i miljøet - fra krafttetthet og redundans, til kapasitet og kjøling, plassering og tilgjengelighet - er nøye konfigurert for å garantere det aller beste innen sikkerhet, elastisitet og effektivitet.

Topp Moderne Globalt Nettverk

Ta kontakt med større båndbredde og hastighet, når og hvor du jobber. Et av de største i verden, vårt nettverk består av 25 Internet Exchange peering-poeng og 36 nærværspunkter over hele Europa, USA og Asia. Sammen med vår kombinasjon av private peering og globale transittleverandørarrangementer opprettholder vi en imponerende kjernetid på 99.999% og 5,5 Tbps tilgjengelig kapasitet.

Få Ytelse Uten Kompromisser

Proffhosting dedikert server hosting gir deg servere som er superkraftige. Vi bruker bare ledende merkevare og tilbyr et utvalg av enkle, dual, quad eller til og med GPU prosessor alternativer.

Teknisk Support

Vi er tilgjengelige når du trenger det og overvåker serveren din 24/7/365 dager i året. Vi kan også administrere serveren for deg, hvis du ikke har tid eller kunnskap til å gjøre dette selv og heller vil konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Server Operativ System å velge fra

Alle våre dedikerte pakker lar deg velge ditt foretrukne operativsystem når du bygger serveren din

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Fortsatt noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!

Er det noen bindingstid?

Du kan velge helt ned til månedlig fakturering og du kan når som helst si opp tjenesten, minimum 5 dager før neste fornyelse, uten at det er noen bindingstid. Vi refunderer ikke perioden det er betalt for.

Hva betyr Fullt Administrert (Fully Managed)?

Å ha et fullstendig administrert produkt eller tjeneste betyr at vi ikke bare setter opp serveren din og overlater resten til deg. Vi er her for å hjelpe deg på reisen når du trenger hjelp. Fullstendig styrt støtte betyr at vi hjelper til med å håndtere programvareoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og LAMP.


Det betyr at vi skal klare kjerneinfrastrukturen, slik at du kan fokusere på nettstedet ditt og virksomheten. Det er bare så enkelt. Vi er klar til å administrere maskinvaren, webserveren, samt at vi også kan tilby best mulig support for tredjeparts programvare.

Har jeg full root tilgang?

Ja, det har du og med full root-tilgang, er du i stand til å installere avansert programvare og helt tilpasse alt på din dedikert server. For enkel administrasjon, er cPanel og egen backup løsning tilgjengelig, for den som ønsker det.

Kan jeg oppgradere min VPS til en Dedikert Server?

Ja. Hvis du for øyeblikket har en VPS-hosting konto hos oss, kan du når som helst oppgradere til Dedikert hosting ved å bestille en ny server. Hvis ønskelig, kan vi overføre dataene dine fra din nåværende konto til den nye serveren din.

Hvor lang leveringstid er det på en Dedikert Server?

En Forhåndskonfigurert Dedikert Server, leveres i løpet av 1 virkedag, hvis den er på lager. En Fullt Tilpassbar Dedikert Server, leveres i løpet av 1-5 virkedager.

Hvordan overvåkes datasentrene og serverne?

Vi er på stedet og tilgjengelig 24/7/365 for å sikre at våre servere - og dine nettsteder - kjører med topp ytelse.