Cloud Backup

Ta backup av dine lokale data og last
dem opp i skyen, for sikkerhets skyld!

BESTILL GRATIS PRØVE    

Start med å Beskytte Dine Data i dag!

Vår Cloud Backup er både for privatpersoner og bedrifter, som vil ha en sikker backup av Windows PC, Windows Server eller Mac, der du kan ta backup og legge tilbake backup 24/7. Enkel og oversiktelig Backup Programvare med mange muligheter følger med, som også kan lagre backup lokalt.

Det blir ikke enklere og sikrere enn dette å ta Backup!

BASIC BACKUP

Fil Basert Backup / Restore

MS SQL

MS Exchange

25 GB Lagring Inkludert

Lar deg sikkerhetskopiere filer og mapper med fleksible planleggingsalternativer og 256-biters AES-kryptering.

Bilder, dokumenter, viktige filer, regnskapsdata - du har backup i tilfelle noe skulle skje?


ADVANCED BACKUP

Image Basert Backup / Restore

MS SQL

MS Exchange

50 GB Lagring Inkludert

Lar deg sikkerhetskopiere filer og mapper med fleksible planleggingsalternativer og 256-biters AES-kryptering.

Bilder, dokumenter, viktige filer, regnskapsdata - du har backup i tilfelle noe skulle skje?


PRO BACKUP

Image Basert Backup / Restore

MS SQL

MS Exchange

100 GB Lagring Inkludert

Lar deg sikkerhetskopiere filer, mapper og hele maskiner, med fleksible planleggingsalternativer og 256-biters AES-kryptering.

Bilder, dokumenter, viktige filer, regnskapsdata - du har backup i tilfelle noe skulle skje?


ULTIMATE BACKUP

Image Basert Backup / Restore

MS SQL

MS Exchange

250 GB Lagring Inkludert

Lar deg sikkerhetskopiere filer, mapper, hele maskiner samt MS SQL og MS Exchange med fleksible planleggingsalternativer og 256-biters AES-kryptering.

Bilder, dokumenter, viktige filer, regnskapsdata, database, email - du har backup i tilfelle noe skulle skje?

Tenk om harddisken din krasjer, eller du overskriver en viktig fil!

Bruk vår Cloud Backup for å beskytte dokumenter, bilder og andre medier automatisk og sikkert. Vår Cloud Backup er en av de beste måtene å beskytte deg mot tap av verdifulle data, enten det skyldes en krasjet harddisk eller en utilsiktet sletting. Uhell, innbrudd, tyveri eller naturkatastrofer som branner, flom og lynnedslag kan også bety slutten på dine digitale medier og dokumenter.

Selv om du er blant de få som flittig utfører lokale sikkerhetskopier med jevne mellomrom, kan du likevel miste data hvis du ikke lagrer sikkerhetskopier et annet sted. Cloud Backup skanner harddisken din for filer som du vil beskytte, krypterer dem for sikkerhet og sender dem opp til skyen.

Det er ikke et slikt sted som "skyen" selvfølgelig; dette betyr bare kraftige, sikre eksterne servere med høy kapasitet, som er koblet til internett med raske tilkoblinger. Når filene dine er lagret i "skyen", kan du få tilgang til og gjenopprette dataene dine fra hvor som helst, hvis en fil forsvinner eller det oppstår en uventet harddisk krasj.

Web Designere

Ideelt for webdesignere som lager sider for andre og som vil ha fleksibilitet

Bedrifter

Vi gir deg som bedrift en løsning for både websider og email som du kan stole på

Private & Organisasjoner

Våre løsninger gir både private & organisasjoner et god plattform å bygge sitt nettsted på

Noen gode grunner for å Sikre dine Data før det er for Sent

Det "skjer ikke meg" tenker de fleste av oss og plutselig er det nettopp hos oss det skjer. Å ikke ha backup, blir jo det samme som ikke å ha forsikring.

Hacking & Brann

Både PC-er og Servere er utsatt for hackere og de fleste av oss, har ikke sikret oss, eller tenk om det begynner å brenne?

Data, Dokumenter, Bilder

Tenk om det viktige domumentet, dataene som du hadde brukt så mye tid på, eller at fotoalbumet ble slettet! Da hadde det vært greit å ha backup i skyen!

Harddisk Krasj

En harddisk eller en SSD varer ikke evig og plutselig virker den ikke mer. Et lynnedslag kan også forårsake stor skade på datautstyr!

Ofte Stilte Spørsmål

Her får du svar på det de fleste spør om eller lurer på, før de bestiller.

Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss dine spørsmål med knappen nedenfor.

Send oss Dine Spørsmål
Data tap skjer hele tiden og du trenger ikke backup hvis du kan miste data, uten at det har noen komsekvenser for deg! Men, ded Cloud Backup sikkerhetskopierer du alle dataene dine fra datamaskiner, servere og lagrer alt sikkert i skyen. Hvis du mister dataene dine, kan du enkelt gjenopprette alle filene dine fra sikkerhetskopiene. Alle dataene dine kan planlegges automatisk sikkerhetskopiert når du vil, slik at du ikke trenger å huske det.
Hva er bilde basert og fil-basert sikkerhetskopiering? Hva er forskjellen mellom dem? I hvilke tilfeller er det foretrukket å bruke den første og hvorfor - sistnevnte? Du kan lese mer om dette nedenfor.

Fil Backup (eller backup på filnivå) er en av de enkleste backup alternativene. Bare filer og mapper valgt av brukeren er sikkerhetskopiert i henhold til en forhåndsdefinert tidsplan. Som regel blir bare endrede data sikkerhetskopiert hver gang, og det gjør det mulig å akselerere prosessen.

Størrelsen på en sikkerhetskopi på filnivå på en stasjon er nøyaktig det samme som størrelsen på dataene som er inneholdt. Og det er godt nok hvis du vil gjenopprette kun brukerinformasjon på grunn av for eksempel en menneskelig feil.

Ved alvorlig fiasko vil prosessen bli mye mer komplisert, siden manglende systeminformasjon forutsetter installasjon og innstilling av operativsystemet og alle applikasjoner. Først etter det kan du gjenopprette filer og mapper og få et fullt funksjonelt system, derfor kan hele prosessen ta mye tid. I tillegg kan det forekomme at viktige data ikke er inkludert i sikkerhetskopien hvis administratoren glemte å inkludere dem i listen.

Faktisk kan backup på filnivå brukes til å beskytte dataene selv - arbeider filer og dokumenter. Dette alternativet kan knapt brukes til å lagre serverstatusen.

Bildebasert sikkerhetskopiering tillater lagring av systemets tilstand til en viss tid, og brukeren kan rulle tilbake til den ved feil. Filer og mapper, systemkonfigurasjon, programmer og programvare lagres i et enkelt bilde, som kan brukes til å distribuere systemet ved feil. Denne teknikken krever mer plass på et lagringssystem, men sikrer sikkerhet for alle serverdata og rask restaurering. Hvis noen serverfiler er oppdatert, trenger du ikke å gjenopprette hele systembildet. Bare endrede databrikker blir sikkerhetskopiert.

Husk at alle sikkerhetskopier sendes direkte til skylagring, slik at du ikke trenger å reservere plass på de lokale stasjonene dine.

Forresten kan systembilde brukes til gjenoppretting på filnivå, det vil si når noen få elementer kreves, men ikke hele serveren. Det er usannsynlig at du vil distribuere hele maskinen igjen hvis en bruker taper ett dokument. Bildebasert sikkerhet eliminerer dermed behovet for sikkerhetskopiering på filnivå, men det krever mer lagringsplass og tid.

Bildebasert sikkerhetskopiering tillater også å gjenopprette data på forskjellige måter:

  • Gjenopprett som en virtuell maskin i skyen
  • Gjenopprett med USB Flash direkte fra skyen
  • Gjenopprett til en annen maskinvare
  • Gjenopprett til Hyper-V eller VMware
  • Gjenopprett individuelle filer fra bildebasert sikkerhetskopiering

Husk at sikkerhetskopiering på filnivå og bildebasert sikkerhetskopiering med versjoner. Betydning kan du lagre flere versjoner av filer eller systembilder. Versjonering gjør det mulig å komme tilbake til måltilstanden fordi uønskede endringer kan avsløres noen gang senere. Hvis det ikke finnes noen versjoner, har du bare en siste kopi som kanskje ikke inneholder nødvendige data.

Cloud Backup vil automatisk sikkerhetskopiere alle filene dine, inkludert dokumenter, bilder, musikk og filmer. Med Ultimate versjonen kan du også ta backup av MS SQL Databaser og MS Exchange Server.

Proffhosting tar sikkerhet på alvor. Alle data lagres i våre sikre datacenter med 24-timers stab, biometrisk sikkerhet og overflødig strøm. Lær hvordan Proffhosting bruker kryptering for å beskytte dataene dine. Nytt: Proffhosting har aktivert tofaktorautentisering. Nå kan en 6-sifret kode sendes til telefonen under pålogging for et ekstra sikkerhetslag.

Alle filene dine er kryptert før de overføres via SSL og lagres kryptert.

I tillegg til å lagre backup i skyen, kan du også lagre backup på Lokal Intern Hardisk, Ekstern Harddisk, USB Disk, Nettverks Disk (NAS) og mange flere.

Copyright © 2019 Proffhosting. Alle Rettigheter Reservert.