Business Hosting

For deg som krever mer..

  • Færre Begrensninger
  • cPanel Kontrollpanel
  • GRATIS SSL Sertifikat (https)
  • BUSINESS BACKUP Inkludert
  • Prioritert Support

Kom igang Raskt & Enkelt

Våre Business Hosting pakker er perfekt for bedrifter og enkeltpersoner som krever mer, det vil si færre begrensninger, prioritert support, færre kunder på samme server, avansert backup, samt servere med ekstra ytelse. Trenger du en løsning for din bedrift, er våre business hosting pakker designet for å fullt ut tilfredsstille fra de mest grunnleggende til de mest komplekse kravene. Email med avanserte funksjoner, er selvfølgelig inkludert!

Tekniske Spesifikasjoner

Funksjoner Business Basic Business Advanced Business Pro Business Ultimate
Diskplass 10000 MB 15000 MB 30000 MB 60000 MB
Antall FTP Kontoer Fritt Fritt Fritt Fritt
Antall Email Kontoer kontoer Fritt Fritt Fritt Fritt
Antall Email Alias Fritt Fritt Fritt Fritt
Antall Tilleggsdomener ( Add-on Domene ) 1 2 3 6
PHP versjon 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x
MariaDB/MySQL Databaser inkludert 1 3 5 10
Kontrollpanel cPanel + Custom cPanel + Custom cPanel + Custom cPanel + Custom
SSL Sertifikat Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Sidebygger Se Demo! Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Autoinstaller Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Detaljert Statistikk Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Business Backup Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert

cPanel Kontroll Panel..

Vårt webbaserte kontrollpanel gjør administrasjon av nettstedet enkelt og greit. Styr kundene dine og gi dem muligheten til å administrere alle aspekter av deres nettsted ved hjelp av enkel, pek og klikk-programvare.

Vår 1-klikks appinstallasjon gjør det enkelt å bygge nettstedet ditt med appen du elsker. Trenger du et CMS? Joomla og Drupal er dine for et klikk. Du har 200 + apper tilgjengelig med cPanel / Linux hosting.

Scripts

Ofte Stilte Spørsmål

Med Webside Hosting (delt hosting) deler du ressurser (minne, diskplass med mer) med mange andre på samme server. Med Business Hosting, er det ikke så mange på samme server (minne, diskplass med mer.)Dette gjør at Business Hosting blir raskere enn delt hosting, med bedre prosessorkraft og mer minne.

Den "delte" i delt hosting refererer til det faktum at flere nettsteder deler en enkelt webserver. Delt er et perfekt alternativ for nye bloggere eller små nettsteder som nettopp er startet på nettet som trenger et økonomisk alternativ. Siden trafikken på nettstedet ditt vokser, kan du når som helst oppgradere til en annen hostingplan som for eksempel cloud hosting.

Hvis du allerede bruker Proffhosting webside hosting, kan du oppgradere til Business Hosting med et enkelt klikk. Filene dine vil automatisk bli migrert, og du trenger ikke å avinstallere og installere noen filer eller e-post på nytt.

Ja, det kan du! Vi tilbyr GRATIS nettstedoverføringer for nye kontoer innen 30 dager etter registrering, slik at vi gjør web hosting enkelt og uten stress!

Du kan bygge nettstedet ditt på flere forskjellige måter - fra håndkoding med HTML til å bruke et nettstedbyggerprogram. ELLER kan bruke vår enkle Sidebygger, som er inkludert på alle webside hosting pakker

Usikker på hvilken pakke du skal velge, eller har du spørsmål?

Ikke noe problem. Send oss en ticket med dine spørsmål eller hosting behov og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.


Send!