Om Oss

Om Proffhosting og Tjenestene vi leverer

En allsidig leverandør for alle bransjer

Vår lange erfaring og effektive rutiner, gir deg som kunde, gode og stabile tjenester, som fungerer året rundt. Våre kunder er alt fra privatpersoner, organisasjoner og kommuner, til små og mellomstore bedrifter, i alle bransjer.

Vi overvåker våre tjenester 24 timer i døgnet. 7 dager i uken. 365 dager i året, bare for deg og ditt nettsted.

Vi registrerer domener, samt leverer hosting og backup løsninger for alle, enten du er en bedrift, organisasjon, eller en privat person.

Vi tilbyr Webside Hosting, Email Hosting, VPS hosting, Dedikert Server, Backup, Domene Registrering, SSL-sertifikater, Nettbutikk, samt Web Hjelp.

Vi har bygget oss opp mange erfaringer over flere år og har valgt å automatisere, mange arbeidsoppgaver, slik at vi holder kostnadene nede, samt at vi da kan fokusere på kjerneoppgaver.Dette gjør at vi kan tilby rimelige og gode tjenester, uten at det går ut over kvaliteten, samt at vi raskt kan tilpasse oss både våre kunders behov og markedet forøvrig.

High End Servere

Proffhosting bruker kun servere fra ledende merkevare produsenter som HP, Huawei, Dell og IBM, noe som sikrer at du får noe av det beste som er å oppdrive. Enten du trenger kraftig virtualisering eller et system som er laget for en liten bedrift, er våre servere rett og slett noe av det beste som er tilgjengelig på markedet, enten du velger Webside Hosting, Email Hosting, VPS Hosting eller Dedikert Server.

Nettverk

Et nettverk for å levere stabilitet, fart og skalerbarhet.

Hva bør du forvente fra vårt nettverk? Enkelt - det skal levere. Raskt. Forutsigbart. Uten feil.

Faktisk har Proffhosting sine kunder tilgang til et av de største, state-of-the-art nettverkene i verden. Med 44 punkter og 27 Internett-utvekslinger over hele verden, leverer vårt nettverk massiv båndbreddekapasitet, lynrask hastighet og uovertruffen tilkobling for arbeidsbelastning.

Nettverket har geografisk adskilte kjerne-rutere som er koblet til flere verdensomspennende datasentre og senere til Internett. Resultatet er en kjerne oppetid på 99,9999% og en båndbreddekapasitet på 5,5 Tbps. Så du kan være sikker på at dine misjonskritiske applikasjoner vil fortsette å kjøre, nesten uansett hva som skjer.

Men det stopper ikke der. Det brukes også en kombinasjon av globale transittleverandører og private peering-ordninger for å utvide global rekkevidde og best-in-class-tilkobling.
Proffhosting kan derfor levere fullt tilgjengelige, robuste forbindelser til Internett, samtidig med gode og prisgunstige tjenester til våre kunder.

Datasentre

Plassert i ISO-sertifiserte, hyper moderne datasentre, har våre delte og dedikerte servere alt. Hver detalj av deres miljø - fra kraftens tetthet og redundans, til kapasitet og kjøling, beliggenhet og tilgjengelighet - alt er nøye konfigurert for å garantere det aller beste innen sikkerhet, fleksibilitet og effektivitet.

Datasentre bruker den nyeste teknologien for å sikre kraftig ytelse og tilgjengelighet.

Pålitelige er de også. Det er bygget inn flere nivåer av redundans for å sikre konsekvent høy ytelse og flere aktive baner for kjøling og kraftdistribusjon. Hvis et av datasentrene har strømbrudd, er nødbackupgeneratorer klare til å koble inn for å opprettholde kontinuiteten i tjenestene.

Og selvfølgelig er de sikre. Når det gjelder sensitive forretningsdata, har vi ikke råd til å ta noen sjanser. Fullstendig i samsvar med de nyeste sikkerhetspolicyene og revisjonsretningslinjene, tar vi en grundig tilnærming som sikrer at private data forblir private, og er beskyttet hele tiden.

Spørsmål eller noe du lurer på?

Ikke noe problem. Send oss en ticket og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.


Ta Kontakt