Om Proffhosting og tjenestene vi leverer

Vår lange erfaring og effektive rutiner, gir deg som kunde, gode og stabile tjenester, som fungerer året rundt. Våre kunder er alt fra privatpersoner, organisasjoner og kommuner, til små og mellomstore bedrifter, i alle bransjer.

  • Vi overvåker våre tjenester 24 timer i døgnet. 7 dager i uken. 365 dager i året. Bare for deg og ditt nettsted.
  • Proffhosting registrerer domene og leverer hosting løsninger for alle, enten du er en bedrift, organisasjon eller privat person.
  • Vi tilbyr Webside Hosting, Email Hosting, VPS hosting, Dedikert Server, Domene Registrering, SSL-sertifikater samt Web Hjelp.

Vi har bygget oss opp mange erfaringer over flere år og vi har valgt å automatisere, mange arbeidsoppgaver, slik at vi holder kostnadene nede, samt at vi da kan fokusere på kjerneoppgaver. Dette gjør at vi kan tilby rimelige og gode tjenester, uten at det går ut over kvaliteten, samt at vi raskt kan tilpasse oss både våre kunders behov og markedet, forøvrig.

Vi leverer som sagt, rimelige og gode tjenester og prøver så godt vi kan, men heller ikke vi, er feilfrie! Ydmykhet og lang erfaring hjelper oss til å se dette og vi prøver hele tiden å stadig bli bedre.

Vi står på for deg, døgnet rundt og vi vet at dine hjemmesider og email, er viktig for deg og vi gjør alt vi kan, for at vi skal kunne holde en tilnærmet 100% oppetid. Automatisering, er stikkordet, som gjør dette mulig.

Din server overvåkes 24/7/365

Vårt overvåkings team er utelukkende fokusert på å yte service og umiddelbar problemløsning

Overvåkings teamet benytter et robust sett av overvåkingsverktøy for å hele tiden sikre at serveren din gir optimal ytelse gjennom tidlig å oppdage eventuelle problemer. I tilfelle et problem oppstår og er identifisert, reagerer vårt overvåkings team umiddelbart for å redusere nedetid og reparerer eventuelle problemer proaktivt, i mange tilfeller før kunden selv er blitt klar over problemet.

High End Servere

Proffhosting bruker den mest pålitelige hardware og teknologi for å sikre at du får noe av det beste som er å oppdrive.

Vi bruker bare servere med komponenter som ikke bare har gått gjennom produsentens strenge tester, men også gjennom våre egne tester, for å sikre at det ikke er noen problemer mens serveren er i produksjon. Enten du trenger kraftig virtualisering eller et system som er laget for en liten bedrift, er våre servere rett og slett noe av det beste som er tilgjengelig på markedet.

Sikkerhet i Høysetet

Proffhosting`s servere står i svært sikre data sentre.

Sikkerheten er satt i høysetet og dine data er trygge hos oss ! Alt fra design og sikkerheten til data senteret, nettverket, strøm og kjøling, samt infrastruktur er nøye planlagt med full redundans i tankene og dette gir våre kunder den høyeste kvalitet som er mulig å få, når det gjelder hosting.